50 гривень за казанок мідій. Що особливого в Mushlya Bar

У Черкасах відкрився заклад, де готують морепродукти

Креветки, устриці і мідії. 13 лютого у Черкасах відкрили кафе, де можна скуштувати морепродукти за доступними цінами. Містяни стоять у чергах навіть у будні, аби їх скуштувати.

Концепція. Заклад працює за принципом самообслуговування. Будь-яке замовлення готують не довше семи хвилин. Можливе пакування з собою. Гостей приймають у порядку живої черги.

Інтер’єр. Стиль – лофт. Тут поєднані цегляні стіни і світлодіодна підсвітка. У великому залі висить великий металевий кит-люстра. Мушлі є і на стінах. У закладі кажуть, що вони від справжніх устриць –  їх з’їли гості в інших закладах Mushlya.

Фішка закладу. Екзотичні морепродукти за демократичними цінами. Будь-яка страва коштує від 39 до 59 гривень. Для компнаній тут пропонують плато морепродуктів за 269 гривень.

Варто спробувати.

  • Устриці з лимоном.
  • Мідії у вершковому соусі або мідії в дор-блю.
  • Гаряче плато – аргентинські креветки, кальмар, восьминіг, каракатиця. До страви додаються картопляні діпи, соус і теплий багет.

Середній чек: 160 гривень.

КОЛИ: 10:00 – 22:00

КУДИ: Хрещатик, 188

ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ: 068 048 7979

СОЦМЕРЕЖІ: фейсбук