Політика конфіденційності

Цей документ встановлює правила користування для сайту hromadske.ck.ua (далі – Сайт). Ці правила користування розповсюджуються також і на використання додатків, мобільних версій, інших веб-сайтів та програм, що діють на основі Сайту (далі – Програми). У цьому документі роз’яснюється порядок використання і надання інформації з Сайту, правила реєстрації та розміщення матеріалів на Сайті, як матеріали, розміщені на Сайті, охороняються правом інтелектуальної власності та умови їх використання.

Шляхом використання даного Сайту Ви автоматично погоджуєтесь з даними Правилами користування. Якщо Ви не погоджуєтесь з даними Правилами користування, Ви маєте залишити цей Сайт.

Збір та використання персональних даних:

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Реєстраційні дані – персональні дані особи, які включають інформацію відкритого (загальнодоступного) профілю соціальних мереж, що використовуються при реєстрації та авторизації на Сайті hromadske.ua.

ГО «Громадське телебачення» (Hromadske.ck.ua ) збирає, обробляє, зберігає та використовує персональні дані відвідувачів з метою забезпечення найвищої якості та безпеки обміну інформацією, аналізу інформації для просування, персоналізації та кастомізації інформаційних та рекламних продуктів ГО «Громадське телебачення», забезпечення коректної комунікації відвідувачів з Сайтом та між собою.

Користуючись Сайтом відвідувач автоматично надає згоду на збір, обробку, зберігання та використання своїх персональних даних.
Дані відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в мережі Інтернет.

Персональні дані відвідувачів збираються, обробляються, зберігаються та використовуються відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», »Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу».

Автоматичний збір даних

Автоматично збираються дані про дату доступу до Сайту, IP-адреса комп’ютера відвідувача, вид браузера та операційної системи, тривалість роботи з Сайтом, передані файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP, веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в ході сесії роботи з Сайтом.

При роботі Сайту зберігаються та використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Інформація про відвідувачів, яка зберігається та використовується при повторному відвідувані Сайту може включати мову перегляду сторінок, інформацію соціальних мереж, які використовуються для авторизації, місце розташування та іншу інформацію про налаштування перегляду сторінок. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та правил користування сайту hromadske.ua відвідувачами.

Ви можете змінити налаштування збереження файлів cookie у Вашому браузері.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистична інформація про відвідування сайту, зокрема інформація про сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто, деперсоналізується та зберігається на використовується в узагальненому вигляді.

Автоматичний збір даних

Автоматично збираються дані про дату доступу до Сайту, IP-адреса комп’ютера відвідувача, вид браузера та операційної системи, тривалість роботи з Сайтом, передані файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP, веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в ході сесії роботи з Сайтом.

При роботі Сайту зберігаються та використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Інформація про відвідувачів, яка зберігається та використовується при повторному відвідувані Сайту може включати мову перегляду сторінок, інформацію соціальних мереж, які використовуються для авторизації, місце розташування та іншу інформацію про налаштування перегляду сторінок. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та правил користування сайту hromadske.ua відвідувачами.

Ви можете змінити налаштування збереження файлів cookie у Вашому браузері.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистична інформація про відвідування сайту, зокрема інформація про сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто, деперсоналізується та зберігається на використовується в узагальненому виглядi.