Нове місце. BEEf grill&bar – м’ясо та коктейлі на Митницькій

Розповідаємо про новий заклад у Черкасах, який з’явився на місці колишньої піцерії «Імперія»

У грудні у Черкасах запрацював ресторан BEEf grill&bar. У нашій рубриці #НезаБаром ми продовжуємо розповідати про заклади, які відкрилися у місті, та що там варто скуштувати.

BEEf grill&bar – це сімейний ресторан з авторським меню.

Концепція: уже з назви закладу зрозуміло, що акцент тут – на м’ясних стравах. У BEEf grill&bar готують ребра, ковбаски та стейки. Останніх поки що три види: «Нью-Йорк з картопляним мусом», стейк «Рібай з овочами» і «Томагавк із соусом al pomodoro».

BEEf grill&bar

Інтер’єр: у ресторані – два зали. Один – зі стейк-зоною, другий – повністю автономний, тож можна замовляти його для бенкетів. В оформленні переважає «холодний» метал і «гаряче» дерево.

Розташування: центр міста, за ТРЦ «PIONEER», що навпроти Дружби народів.

Фішка закладу: тут дбають про якість страв, тож м’ясо для стейків замовляють у Києві, форель – із Західної України, а лосося – з Норвегії. Вина та шампанське – тільки закордонного виробника.

BEEf grill&bar

Варто спробувати:

  • Ребра в соусі барбекю. Це ніжне м’ясо під соусом із приємним копченим смаком.
  • Лосось з ікряним соусом. Лосося подають на подушці зі сливового соусу. У ньому – чорна та червона ікра.
  • Коктейль «Big Lebowski» – це суміш сливового лікеру, ванільної горілки, кавового лікеру і солоної карамелі. Коктейль в міру солодкий.

Середній чек: 300-400 гривень.

BEEf grill&bar

КОЛИ: з 11:00 до 23:00. П’ятниця і субота – до 24:00

КУДИ: вул. Митницька, 27 (колишня «Імперія»)

ПОТЕЛЕФОНУВАТИ: 330 230, 098 760 70 60, 093 760 70 60

СОЦМЕРЕЖІ: Facebook