«3:16». Нове кафе із сільським колоритом і домашнім затишком

Нове місце у центрі Черкас, де подають шістнадцять страв 

У грудні у Черкасах відкрили кафе «3:16», де можна скуштувати смачні сніданки й комплексні обіди, а ввечері з’їсти стейк чи пасту тальятеле.

Концепція: 3:16 – це три молоді шеф-кухарі, які вигадали шістнадцять страв. Хоч вибір їжі й невеликий, але кожну зі страв готують за різними методиками. Наприклад, для салату «Цезар» курку печуть при низьких температурах, а супи перебивають у термоміксері.

Інтер’єр: поєднання домашнього затишку і європейського селянського колориту. Для дизайну використали спокійні тони, щоб не було жодних подразників. Стіни прикрашені світлинами рослин та написами англійською мовою.

Розташування: центр міста. Другий поверх торговельного центру «Транзит», навпроти «Будинку торгівлі».

Фішка закладу: кафе працює в трьох режимах: сніданки, обіди та вечері. Якщо час сніданку, а це з 8:00 до 12:00 години, то не можна замовити страви для обіду та вечері. З 12:00 до 15:00 – час обідів (ланчів). А з 15:00 до 21:00 – режим ресторанної карти. Сюди входять ті 16 страв, які вигадали три шеф-кухарі. Вони часто обслуговують гостей закладу особисто. Кухня європейська. Алкоголю у закладі немає. 

Варто спробувати:

Суп чаудер. Гостю подають шматочок червоної та білої риби і креветку. Потім перед ним поливають рибним бульйоном із запеченими овочами.

Паста тальятеле. Її подають з курячими крильцями, у яких немає кісток. Натомість крильця наповнені курячим мусом.

Крем-брюле. Незвичайний вершковий десерт, адже зверху є скляна кірочка з цукру. Її треба проламати, щоб дістатися до ніжного охолодженого вершкового смаку.

Середній чек: сніданок – до ста гривень. Комплексний обід – 100 гривень. Вечеря – 150-170 гривень.

КОЛИ: з 08:00 до 21:00.

КУДИ: бульв. Шевченка, 250 (ТЦ «Транзит»)

ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ: 093 202 0221

СОЦМЕРЕЖІ: Facebook